Audio i Video interfoni

  • BRENDOVI
  • STUDIJE SLUČAJA
  • ZAKONSKE REGULATIVE
  • ODRŽAVANJE

- Tekst u pripremi -

- Tekst u pripremi -

- Tekst u pripremi -

  • BRENDOVI
  • STUDIJE SLUČAJA
  • ZAKONSKE REGULATIVE
  • ODRŽAVANJE

 

- Tekst u pripremi -

- Tekst u pripremi -

- Tekst u pripremi -

Audio interfonski sistemi omogućavaju dvosmernu komunikaciju i postali su nezaobilazni sigurnosni sistem u većini zgrada i u sve više kuća.

Dvosmerna komunikacija na audio interfonima se odvija između stanara i gosta putem pozivnog panela koji se montira spolja i interfonske slušalice koja se montira u Vašem objektu. Glavni elementi audio interfonskih sistema su: pozivni tablo, unutrašnja slušalica i elektromagnetni prihvatnik za vrata.

Audio interfonski sistemi, čine sisteme kojima se dozvoljava pristup poznatim i ograničava nepoznatim licima. Koriste se kao ekonomično i jednostavno rešenje za obezbeđenje stambenog i poslovnog prostora, i ono što ih karakteriše jeste dugotrajnost, izdržljivost, jednostavna upotreba i lakoća instaliranja.

Video interfonski sistemi služe za ostvarivanje dvosmerne komunikacije, otvaranje brave i video nadzor ulaznih vrata i to bez ostvarenog poziva. Izvesni modeli mogu pružiti i snimanje na lokalnom monitoru kod korisnika, gde se čuvaju slike ili kratki video snimci. Pored modularnih video interfona, moguće je da se video signal sa kamere na ulazu distribuira kroz antenski sistem što omogućava korisnicima da sliku sa ulaza gledaju na svim televizorima u stanu.

Interfonski sistemi se sastoje od pozivne jedinice koja se nalazi ispred ulaza u objekat, video monitora koji se nalazi u samom prostoru koji se poziva i elektromagnetne bave koja služi za daljinsko otvaranje vrata. Video interfoni se proizvode u verzijama bez slušalice (hands free) ili sa klasičnom slušalicom. U slučaju buke u prostoru ili pojavljivanja mikrofonije, preporučujemo rešenja sa slušalicom.

Video interfoni su kreirani da zadovolje sve sigurnosne potrebe savremenih korisnika i povećaju kvalitet življenja i sigurnost stanara.

Interfonski sistemi

Interfonski sistemi u današnje vreme predstavljaju nezaobilazan sistem komunikacije i kontrole ulaska u objekat.

Interfonski sistemi postavljaju se u objektima bilo koje namene, za efikasnu komunikaciju i lakšu kontrolu pristupa objektima postavljaju se u poslovnim i privatnim objektima, ali se koriste i za komunikaciju unutar ustanova kao što su bolnice i javne institucije, ili u velikim poslovnim objektima gde kao sredstvo interne komunikacije ubrzavaju i pospešuju poslovne procese.

Ovaj uređaj ima više prednosti, pored audio komunikacije i sprečavanja neovlašćenog ulaza u objekat, ulazna vrata ili kapija obezbeđuju se elekričnom bravom, što znači da su vrata od objekta stalno zaključana. Na taj način ste osigurani od toga da bilo ko može ući u vaš objekat, dok upotrebom video interfona možete I da vidite ko je ispred vrata.

Zašto ugraditi interfon?
• Sprečava pristup neželjenih posetilaca
• Omogućava identifikaciju lica
• Kontrola pristupa
• Daljinsko otvaranje vrata
• Interna komunikacija unutar sistema
• Povećanje bezbednosti objekta

Interfonski sistemi se dele na dva tipa:

Audio interfonske sisteme – jednostavni sistemi za dvosmernu komunikaciju
Video interfonske sisteme – pored zvuka prenosi i sliku visokog kvaliteta

Ugrađivanjem interfona obezbeđujete potpunu kontrolu nad onim što se dešava ispred ulaza i možete sprečiti neprijatne događaje. Najvažnije od svega je što ćete se uvek osećati sigurno i bezbedno.

O nama

Videomont je posvećena mlada firma koja svojim radom i iskustvom želi da se pozicionira na tržištu Security opreme kao jedna od prvih instalaterskih firmi koja poseduje sve neophodne licence za projektovanjemontažu,izvođenje
procenu rizika, uz fokus na ljude i njihove potrebe.

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00 – 17:00
Subota: 9:00 – 13:00

Kontaktirajte nas

+381 11 311 64 16
+381 69 311 64 16
office@videomont.rs

O nama
Korisni linkovi
Kontaktirajte nas

Videomont je posvećena mlada firma koja svojim radom i iskustvom želi da se pozicionira na tržištu Security opreme kao jedna od prvih instalaterskih firmi koja poseduje sve neophodne licence za 
projektovanjemontažuizvođenje i
procenu rizika, uz fokus na ljude i njihove potrebe.

+381 11 311 64 16
+381 69 311 64 16
office@videomont.rs

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00 – 17:00
Subota: 9:00 – 13:00