Sistemi za hotelski menadžment

  • BRENDOVI
  • STUDIJE SLUČAJA
  • ZAKONSKE REGULATIVE
  • ODRŽAVANJE

- Tekst u pripremi -

- Tekst u pripremi -

- Tekst u pripremi -

  • BRENDOVI
  • STUDIJE SLUČAJA
  • ZAKONSKE REGULATIVE
  • ODRŽAVANJE

- Tekst u pripremi -

- Tekst u pripremi -

- Tekst u pripremi -

Stand Alone sistemi predstavljaju idealno rešenje za manje hotele gde se uz skromna ulaganja može ostvariti osnovni nivo automatizacije i na taj način gostima povećati komfor, osoblju hotela omogućiti efikasniji rad. Ovim putem se ostvaruje i ušteda energije kroz upravljanje grejanjem, klimatizacijom i rasvetom. Pored hotelskih soba, mogu se kontrolisati i druge prostorije.

Kod Stand-Alone sistema svaka soba funkcioniše potpuno samostalno upravljajući svim instaliranim funkcijama na jedan “inteligentan” način prema unapred definisanim parametrnima, bez potrebe za stalnim nadzorm osoblja hotela.

Umreženi sistemi su sistemi modularnog tipa što znači da se može prilagoditi zahtevima svakog hotela nudeći različite nivoe automatizacije. Uređaji umreženog hotelskog menadžment sistema svoj rad zasnivaju na beskontaktnoj tehnologiji Mifare koja osigurava najviši nivo bezbednosti i sprečava zloupotrebu.

U ovom slučaju sve sobe su međusobno umrežene i povezane sa centralnim računarom na recepciji hotela na kome je instaliran specijalizovani softver za nadzor i upravljanje sistemom. Preko ovog softvera osoblju na recepciji omogućen je stalni uvid u stanje svake sobe kao i kontrola svih instaliranih funkcija. Stalnim uvidom u stanje soba obezbeđuje se brza i pravovremena reakcija osoblja u razlicitim situacijama, što doprinosi povećanju kvaliteta usluge.

Čemu služe sistemi za hotelski menadžment?

TEHNOLOGIJA

Sistemi hotelskog menadžmenta funkcionišu na principu beskontaktnih tehnologija (Mifare i 125kHz). Pristupne kartice izrađene ovom tehnologijom u potpunosti su bezbedne, ne dozvoljavaju neovlašceno umnožavanje i programiraju se za svakog korisnika posebno, zbog čega ste vi i vaši klijenti potpuno zaštićeni od eventualnih zloupotreba. Mogućnost integracije sistema elektronskog plaćanja omogućava da klijentima ponudite potpuno novi niz usluga dostupnih primenom iste korisničke kartice, koja u tom slučaju postaje deo platnog sistema u okviru hotela.

EFIKASNOST I UŠTEDA ENERGIJE

Centralizovani nadzor sa recepcije dozvoljava stalni uvid i informisanost o stanju sobe i omogućava brzo delovanje u cilju ispravljanja nedostataka u kvalitetu usluge. Pored ovih prednosti, obezbeđuje se i optimizacija i kontrola potrošnje energije za svaku sobu pojedinačno, čime se ostvaruju značajne uštede, konstantno, tokom cele godine. 

INTEGRACIJA

Sistemi se mogu integrisati sa sistemima drugih proizvođača (pod uslovom da su kompatibilni).

O nama

Videomont je posvećena mlada firma koja svojim radom i iskustvom želi da se pozicionira na tržištu Security opreme kao jedna od prvih instalaterskih firmi koja poseduje sve neophodne licence za projektovanjemontažu,izvođenje
procenu rizika, uz fokus na ljude i njihove potrebe.

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00 – 17:00
Subota: 9:00 – 13:00

Kontaktirajte nas

+381 11 311 64 16
+381 69 311 64 16
office@videomont.rs

O nama
Korisni linkovi
Kontaktirajte nas

Videomont je posvećena mlada firma koja svojim radom i iskustvom želi da se pozicionira na tržištu Security opreme kao jedna od prvih instalaterskih firmi koja poseduje sve neophodne licence za 
projektovanjemontažuizvođenje i
procenu rizika, uz fokus na ljude i njihove potrebe.

+381 11 311 64 16
+381 69 311 64 16
office@videomont.rs

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00 – 17:00
Subota: 9:00 – 13:00