Automatska dojava požara – rešenja

Rešenja za zaštitu od požara

Specijalizovana rešenja za automatsku dojavu požara i opasnih gasova - sertifikovana evropskim standardima

Detekcija požara.
Pre svega.

Požarni detektor
zgrada u plamenu

Svi znamo da požar nastaje kao posledica više faktora, da brzina širenja isto tako zavisi od sredine u kojoj nastaje i da njegovo zaustavljanje (gašenje) treba da rade isključivo lica i službe obučene za to.

Kada do požara dođe, najvažnije je sačuvati ljudski život. Materijalne stvari stradaju u većini slučajeva (po stranim analizama čak preko 80%), dok sam objekat, u zavisnosti od materijala od koga je sagrađen, može i izdržati visoke temperature.

Prema dostupnoj statistici, jednak je broj požarnih situacija u objektima koji poseduju i ne poseduju opremu za detekciju požara, međutim vreme reagovanja na nastalu situaciju je znatno niže, čime se značajno smanjuje nivo nastale štete i povećava šansa za spasavanjem života.

Signal za požar.
Na vreme.

Projektovanje sistema tehničke zaštite

Projektovanje

Projektovanje sistema tehničke zaštite je prvi preduslov za efikasno obezbeđenje objekta od požarnih situacija.

Uz naš stručni tim i veliki broj projekata iza nas, pronaći ćemo najbolje rešenje za zaštitu Vašeg objekta, bez obzira na veličinu ili kompleksnost.

Zakažite svoje besplatne konsultacije već danas, pozovite nas.

teletek-pozar-oprema
teletek logo

Sistemi za Automatsku detekciju i dojavu požara su sa pravom među prvim sistemima u projektima. Pored toga što štite imovinu i obaveštavaju vlasnika i nadležne službe – oni čuvaju i živote.

TELETEK ELECTRONICS koji je prisutan na svetskom tržištu preko 30 godina i posluje u preko 50 zemalja, svojim odgovornim poslovanjem i pametnim ulaganjem u razvoj svoje palete proizvoda doveo je do toga da je brend TELETEK prepoznat kao jedan od lidera u proizvodnji sistema za automatsku dojavu požara.

Svoj kvalitet i pouzdanost pri radu dokazuje svaki dan u mnogim objektima. Od privatnih do državnih – projekti koje TELETEK oprema može pokriti sa zahtevima je velika. U prilog njihovom kvalitetnom radu govore i brojna međunarodna priznanja i evropski sertifikati.

videomont beli

Interesuje Vas kompletna ponuda?

Potrebna Vam je specifična oprema ili oprema koja treba da zadovolji potrebe određenog projekta?

Kontaktirajte nas i dodatno se raspitajte o ponuđenim rešenjima.

011/311-64-16