Maloprodajna rešenja

Maloprodajna rešenja
uspravni baner maloprodajna resenja

Maloprodajna rešenja

Maloprodajna rešenja uključuju sisteme iz oblasti tehničke bezbednosti kojima se povećava sigurnost objekta (od provala, požara, poplava…) i bezbednost robe (Elektronska zaštita artikala, fizička zaštita artikala).

Zaštita robe jedan je od ključnih faktora u poslovanju svakog trgovca. Pored sigurnosnih sistema kao što je sistem video nadzora, postoje različita maloprodajna rešenja za različite tipove prodavnica kojima se znatno smanjuje mogućnost krađe u objektima, a samim tim se i profit povećava.

Osim opreme za fizičku zaštitu robe, postoje i uređaji za elektronsku zaštitu artikala (tagovi, nalepnice, antene). Ovi sigurnosni sistemi baziraju se na tehnologiji Radio frekvencija, pomoću kojih tagovi ili nalepnice šalju signale antenama u slučaju krađe. Tagovi na artiklima se uklanjaju ili deaktiviraju od strane osoblja tokom redovnog plaćanja robe. Međutim, ako artikal sa tagom prođe pored antena za detekciju koje se uglavnom nalaze na izlazu iz objekta, aktiviraju se alarmi.

Pored primarne funkcije detekcije krađe artikala, EAS sistemi omogućuju lakše vođenje evidencije robe u magacinu.

Videomont nudi kompletna maloprodajna rešenja, uz raznovrstan asortiman proizvoda kojima ćete lako zaštiti vašu robu, sprečiti lažne alarme i obezbediti sigurnu trgovinu tokom celog dana.