O Nama

Mi smo mlada, perspektivna i dobro organizovana firma koja se bavi maloprodajom i uslugama iz oblasti opreme za tehničku zaštitu. U svom timu imamo stručna lica iz oblasti projektovanja i planiranja sistema tehničke zaštite, kao i stručnjake za procenu rizika i planiranje i izvođenje radova.

Videomont d.o.o. je kadrovski i tehnički opremljen za izvođenje radova u pristupnoj i transportnoj mreži. Ova mreža je zasnovana na bakru i optici. Visokokvalifikovani kadar licenciran je od strane inženjerske komore Srbije za izvođače radova (licenca 453).

U implementaciji tehničkih rešenja koristimo opremu najpoznatijih svetskih proizvođača:
Hikvision, Dahua, Faraday, Milesight, Teletek, Paradox, Matrix, Eura, D-Link…

Videomont nudi usluge i rešenja, po principu ključ u ruke, neophodnih za implementaciju mera koje donose najveći nivo kvaliteta i sigurnosti mrežnih operacija. Naše usluge i rešenja, uključuju planiranje mrežnih i sigurnosnih sistema, testiranje, implementaciju i rad tehničke i programske opreme.

Trudimo se da nastupimo na tržištu bezbednosti svojim iskustvom i trudom i time pokažemo da smo vredni poverenja. Mi ćemo se i u budućnosti truditi da Vam izlazimo u susret sa novijom i boljom opremom i boljim uslugama – zato što je Vaša bezbednost naša obaveza!

O nama

Videomont je posvećena mlada firma koja svojim radom i iskustvom želi da se pozicionira na tržištu Security opreme kao jedna od prvih instalaterskih firmi koja poseduje sve neophodne licence za projektovanjemontažu,izvođenje
procenu rizika, uz fokus na ljude i njihove potrebe.

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00 – 17:00
Subota: 9:00 – 13:00

Kontaktirajte nas

+381 11 311 64 16
+381 69 311 64 16
office@videomont.rs

O nama
Korisni linkovi
Kontaktirajte nas

Videomont je posvećena mlada firma koja svojim radom i iskustvom želi da se pozicionira na tržištu Security opreme kao jedna od prvih instalaterskih firmi koja poseduje sve neophodne licence za 
projektovanjemontažuizvođenje i
procenu rizika, uz fokus na ljude i njihove potrebe.

+381 11 311 64 16
+381 69 311 64 16
office@videomont.rs

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00 – 17:00
Subota: 9:00 – 13:00