Motori za kapije i rampe

motori za kapije i rampe
brendovi - motori za kapije i rampe

Motori za kapije - upotreba i značaj


Motori za kapije su odlično rešenje za sve koji žele pouzdano i neometano otvaranje i zatvaranje svojih kapija. Osnovna namena ovih sistema je zaštita vašeg poseda i kontrola pristupa, a pored toga pružaju mogućnost automatskog otvaranja/zatvaranja, jednostavnom upotrebom daljinskog upravljača – što štedi vaše vreme.

Osim otvaranja pomoću daljinca, postoje i rešenja koja čitanjem Tag oznake na kolima ili vaše  registarske tablice automatski otvara kapiju. Za više informacija nas kontaktirajte.

Integracija sa drugim sistemima tehničke zaštite od velikog je značaja i povećava upotrebnu vrednost celokupnog sistema. U kombinaciji sa IR (Infra-crvenim) barijerama dobijate kompletnu automatizaciju procesa propuštanja vozila (ovo je posebno značajno za delove gde je protok vozila veliki).

Ne treba zaboraviti i mogućnost postavljanja Interkom sistema ispred kapije, što omogućava i audio/vizuelno praćenje situacije i povećanje sigurnosti kontrole pristupa.

U našoj ponudi možete pronaći poznate italijanske proizvođače LIFE i ROGER koji pored svog kvaliteta pružaju i siguran rad. Kvalitetna izrada kućišta sa kombinacijom moderne elektronike i mehanike, garantuje udobnost pri upotrebi i jednostavnost montaže na nove ili postojeće kapije – krilne ili klizne.

Kod odabira odgovarajuće opreme treba imati u vidu dužinu i težinu kapije.

Ukoliko niste sigurni koja je oprema najbolja za vaše potrebe, slobodno nas kontaktirajte. Zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje.

Automatske rampe

Pored motora za kapije, kod nas možete pronaći i automatske rampe koje su idealno rešenje za sva mesta gde je protok vozila velik (parkinzi, garaže). Automatske rampe su brze i pouzdane i kao takve, predstavljaju idealan izbor na mestima sa širinom prolaza i velikom frekvencijom saobraćaja.

Veliki tržni centri, šoping Mall-ovi i slična mesta gde je veliki dnevni protok vozila, moraju imati funkcionalnu i logičnu kontrolu pristupa.

Jednostavan i brz protok vozila (ulazak/izlazak) je ključan za zadovoljstvo mušterija.

Osim jednostavne i očigledne namene, mogućnost da se integrišu sa drugim sistemima tehničke zaštite je velika. Integracija sa Ticketing sistemima je laka i jednostavna za korišćenje i pruža direktan uvid u broj vozila. Više o ovoj temi možete pročitati na našoj Blog stranici – ANPR tehnologija i automatske rampe.

Pročitajte i tekst našeg partnera na temu integracije automatskih rampi.

Ukoliko smatrate da Vam je potreban ovakav sistem, budite slobodni da nas pozovete.

Naš stručni tim će vas posavetovati kako da dobijete najbolje rešenje za uloženi novac.

Pozovite nas - naš tim će se potruditi da Vam nađe optimalno rešenje.