Alarmni sistem za 1 RSD

Alarmni paketi - za 1 RSD

Alarmni paketi su napravljeni sa ciljem da ponude korisniku sve što mu je potrebno kako bi zaštitio svoj objekat. Zašto kupiti gotov paket umesto pojedinačnih komponenti? Pored opreme – čiji ste vlasnik po potpisivanju ugovora za 1 RSD – u paketu dobijate i uslugu izrade projekta, alarm monitoringa 24/7/365 i montaže sistema*.

Pored osnovne ponude paketa, nudimo i dodatne usluge i pogodnosti kao što su: Osiguranje za fizička i pravna lica, interventne patrole, video verifikacija i SIM kartice namenjene za alarmne dojave.

Korisnik je na prvom mestu, pa tako svi alarmni paketi imaju opciju dodavanja Osiguranja – za fizička i pravna lica – kako bi se dodatno osigurali u slučaju neželjenih situacija.

Kompletna zaštita

Kako bi se objekat zaštitio na adekvatan način, potrebno je uraditi procenu rizika. Nakon toga, naši stručnjaci kreću u izradu Projekta tehničke zaštite, koji je obavezan po Zakonu o privatnom obezbeđenju. Naši montažeri postavljaju sistem po projektu, vrše proveru sistema i puštaju ga u rad.

Posle postavljanja sistema, korisniku se daju uputstva za korišćenje alarmnog sistema i procedure kod aktiviranja alarma. Takođe, prednosti ovakvih sistema jesu i alarmne notifikacije koje se šalju direktno na vaš mobilni telefon. Na ovaj način, korisnik ima detaljan uvid u rad i stanje svog alarmnog sistema u svako doba dana i noći, nezavisno od trenutne lokacije korisnika (preduslov: potreban je pristup internetu).

Alarm monitoring je posebna pogodnost koju Videomont nudi svojim korisnicima, a predstavlja dodatnu sigurnost vašeg prostora i vezana je za rad vašeg alarmnog sistema. Pogledajte našu posebnu ponudu – monitoring centar eSHIELD.

Treba napomenuti da video verifikacija kao dodatna usluga, šalje sva alarmna dešavanja na mobilni uređaj korisnika u vidu video snimka kako bi se otklonila mogućnost lažnih alarma. Za potrebe video verifikacije je potrebno ispuniti određene uslove na objektu (posedovanje sistema za video nadzor).

Za sva pitanja pozovite na 011 311 6416 ili pišite na office@videomont.rs

*  Usluga montaže van teritorije Beograda (50km) se vrši uz doplatu za putne troškove.

Paket-eSHIELD-01
Paket-eSHIELD-02
Paket-eSHIELD-03
Paket-eSHIELD-04
Paket-eSHIELD-05
Paket-eSHIELD-06
Paket-eSHIELD-07