Interfonski sistemi

Interfonski sistemi
uspravni baner interfonski sistemi

Interfoni

Interfoni se danas mogu videti u skoro svim stambenim zgradama, poslovnim zgradama ili čak privatnim kućama. Razlog je povećana sigurnost i privatnost, kao i sprečavanje ulaska neželjenih posetilaca.

Ulazi u zgrade se često koriste za ostavljanje bicikala, kolica i ostalih stvari koje ne želimo ili jednostavno ne možemo da držimo u stanu (naravno, ko ima ostavni prostor ili garažu, držaće stvari tamo). Na žalost, česta pojava je da ulazi koji nisu obezbeđeni Interfonskim sistemom, budu meta lopova koji neometano kradu stvari.

Posebna ponuda za stambene zajednice!

Videomont nudi jedinstveno rešenje za stambene zajednice u vidu Interfonskih paketa.

Paketi su projektovani po broju stanova (moguće ih je prilagoditi tačnom broju stanova), imaju opremu visokog kvaliteta koja je jednostavna za korišćenje i pre svega je pouzdana u radu.

Oprema je sertifikovana po evropskim standardima. Ugradnja se vrši od strane stručnih lica sa licencom za montažu sistema tehničke bezbednosti.

Šta su interfonski sistemi?

Interfonski sistemi – interfoni u današnje vreme predstavljaju nezaobilazan sistem komunikacije i kontrole ulaska u objekat.

Interfoni se postavljaju u objektima bilo koje namene, za efikasnu komunikaciju i lakšu kontrolu pristupa objektima postavljaju se u poslovnim i privatnim objektima, ali se koriste i za komunikaciju unutar ustanova kao što su bolnice i javne institucije, ili u velikim poslovnim objektima gde kao sredstvo interne komunikacije ubrzavaju i pospešuju poslovne procese.

Audio interfoni imaju više prednosti, pored audio komunikacije i sprečavanja neovlašćenog ulaza u objekat, ulazna vrata ili kapija obezbeđuju se elekričnom bravom, što znači da su vrata od objekta stalno zaključana. Na taj način ste osigurani od toga da bilo ko može ući u vaš objekat, dok upotrebom video interfona možete i da vidite ko je ispred vrata.