Honeywell

honeywell logo

Honeywell - Budućnost je takva kakvom je mi napravimo

Honeywell je lider u inovaciji softverske i hardverske tehnologije sistema tehničke zaštite sa osnovnim ciljem integracije tehnoloških rešenja u upravljanje procesima za održivu budućnost.

Honeywell je osnovan u Nju Džersiju, SAD, od kada je posvećen izgradnji tradicije inovacija, pružanja vrhunskog kvaliteta usluge i proizvoda. Pored toga, fokus poslednjih godina stavljaju na unapređenje poslovnih procesa, razvoja održive ekonomije širom sveta i tehnologija fokusiranih na kreiranje „povezanih objekata“ („connected homes“ i „connected buildings“).

Danas je vodeći svetski proizvođač bezbednosnih i automatizacionih rešenja, od protivprovalnih, protivpožarnih i sistema automatizacije kuća, do najsavremenijih IP video nadzora i kontrole pristupa.

Partnerstvo za budućnost

Saradnja kompanija u oblasti sistema tehničke zaštite

“Prepoznati smo od strane Honeywell-a kao jedna od sistem integrator firmi u Srbiji koja po svojim referencama i projektima ima jasnu viziju poslovanja u budućnosti. Saradnju sa Honeywell kompanijom otpočeli smo sa ciljem da zajedno radimo na integraciji i povezivanju tehničkih sistema bezbednosti.”

honeywell-baner

Kontrola pristupa

Veća kontrola i poboljšano iskustvo

Kao vodeći proizvođač rešenja za kontrolu pristupa, Honeywell asortiman proizvoda varira od kontrole pristupa sa jednim vratima i samostalne kontrole pristupa hostovane na web-u do integrisanih sistema koji mogu da upravljaju hiljadama vrata i alarmnih tačaka za nadgledanje širom sveta.

Video nadzor sistemi

Korišćenje podataka radi lakše identifikacije pretnji

Pouzdanost i integritet Honeywell sistema video nadzora osiguravaju da sa potpunim poverenjem možete odgovoriti na sve svoje postojeće i buduće bezbednosne izazove. Honeywell rešenja se kreću od IP i analognih kamera i snimača do inteligentne video analitike i sofisticiranih sistema za upravljanje videom.

Honeywell-ProWatch