Solarna rešenja – Video nadzor

Video nadzor na Solarni pogon

SAFIRE postavke sigurnosnih kamera na solarni pogon su napravljene da rade u oblastima gde izvori napajanja i ethernet kablovi ne mogu da dosegnu. Oni takođe obezbeđuju rezervno napajanje u konvencionalnim scenarijima napajanja da bi rešili prekide praćenja izazvane nestankom struje.

Ovi napredni kompleti kamera su idealni za farme i šume, izazovne infrastrukturne projekte i privremene sportske ili kulturne događaje.

Umesto odvojene kupovine i sklapanja različitih komponenti rešenja, što je krajnjem korisniku često teško i dugotrajno, Safire kamere na solarni pogon eliminišu višak dizajnerskih radova i delova. Ova rešenja za solarne kamere može da primeni jedna osoba radi ekonomičnosti, stabilnosti i lakoće upotrebe.

Nisu potrebne električne instalacije i mrežni kablovi!

Napajan solarnom energijom, ovaj komplet se postavlja bez ikakvih električnih instalacija.

Ugrađena baterija podržava pametno upravljanje napajanjem i dugotrajno skladištenje energije. Korisnici mogu uživati do 4 dana (određeni modeli i duže) neprekidnog rada u odsustvu direktne sunčeve svetlosti.

Podržavajući više telekomunikacionih standarda, uključujući GSM, VCDMA i 4G LTE, podešavanja kamere se lako i bežično povezuju na internet preko mobilnih mreža.

4G solarna kamera

Jednostavna montaža

Lagani i profesionalni modularni dizajn čini podešavanje sistema jednostavnim. Mehanička oprema nije potrebna, što pomaže u smanjenju vremena i troškova instalacije.

Loše vreme? Nema problema.

Video nadzor solarni sistemi moraju da izdrže ekstremne vremenske uslove kao što su jaki vetrovi i kišne oluje. Safire solarne kamere su čvrsto izrađene i stabilne da izdrže loše vremenske prilike.

Ekstremno niske temperature? Nema problema.

Hladne zimske temperature mogu uzrokovati da obične baterije izgube snagu ili da postanu potpuno neispravne, posebno na većim visinama.

Safire solarne kamere su dizajnirane sa baterijama koje rade na temperaturama od minus 20° Celzijusa (-4° F).

Mogućnosti primene

Poljoprivredno zemljište

Farme obuhvataju ogromno zemljište bez jasnih granica, što otežava nadgledanje celog imanja, posebno kada nema struje i interneta. Safire solarne kamere pomažu farmerima da paze na prestupnike i da budu upozoreni kada stoka odluta.

Gradilišta

Svi znamo da se na gradilištima 24/7 nešto događa. Radnici, mašine, građevinski materijal. Sve je to potrebno ispratiti i odreagovati na vreme. Kvalitetna slika u noćnim uslovima dodatno olakšava posao osobi koja vrši nadzor gradilišta.

Putevi

Nadzor saobraćajnica, a pogotovo magistralnih puteva, iziskuje mnogo logistike i napora da se kompleksni sistemi postave. Uz Safire solarne kamere ste u mogućnosti da brzo bez kablova i struje postavite kamere na ključnim mestima.

Događaji na otvorenom

Bezbednost na festivalima i sličnim događajima koji se održavaju na otvorenom prostoru su od ključne važnosti. Bezbednost posetilaca je broj jedan. Safire solarne kamere rešavaju taj problem – brzo i efikasno.

Zanima Vas više?