Alarmni sistem i video nadzor – izaberite komplet, ne gubite vreme Leave a comment

Kompleti Alarma ili Video nadzora za kuće i stanove

Svi smo bar jednom na svojoj koži osetili da svet nekako nije krojen prema našim merama. Naše odluke i mogućnosti su često jedinstvene, pa je teško pronaći pravi odgovor na našu potrebu. Slična se priča odvija i kada želimo da instaliramo sigurnosni sistem u svoj dom ili poslovni prostor: Želja nam je uvek ista – da podignemo sigurnost na viši nivo, ali osmišljavanje i implementacija rešenja nije uvek tako jednostavna. Informisanje o pojedinačnim komponentama, te pojedinačna kupovina i montaža, su aktivnosti koje crpe najviše našeg dragocenog vremena

Imajući na umu činjenicu da je vreme postalo najvredniji i nenadoknadiv resurs, naš tim je na sebe preuzeo misiju uštede vašeg vremena – kreiranjem sveobuhvatnih kompleta. Prilikom dizajniranja kompleta, uzeli smo u obzir parametre i uočili sličnosti u potrebama naših klijenata. Oslanjajući se na prikupljene podatke, osmislili smo pakete alarmnih sistema i video nadzora, koji objedinjuju sve stavke neophodne za optimalni nivo bezbednosti i sigurnosti budućih klijenata. Važno je napomenuti da svaki komplet, pored pristupačne i kvalitetne opreme, obuhvata i naše usluge montiranja, programiranja i puštanja sistema u rad.

Kompleti alarmnih sistema podrazumevaju sve komponente koje su neophodne za besprekorno funkcionisanje sigurnosnog sistema: alarmna centrala (Eclipse8), šifrator (LED8), 3 detektor pokreta (Titan DL), unutašnja sirena (SR105), spoljašnja sirena (SR300 BBM), alarmni kabl, akumulator i kutija, nosači detektora… Dakle, komplet obuhvata sve što je potrebno za instalaciju alarmnog sistema koji garantuje vašu bezbednost. Ipak, koliko je važan kvalitet komponenti, toliko je važna i pravilna ugradnja. Zato vas naš tim ne ostavlja na cedilu nakon dostave kompleta. Naime, ugradnja je, u ovom slučaju, gratis (do 5m visine, bez posebnih tehnika kablaže). U cenu je uračunata montaža opreme, programiranje i puštanje sistema u rad. Ideja je da ni u jednom momentu ne budete prepušteni sami sebi i da uvek možete računati na naš stručni tim.

Kompleti sistema video nadzora kreirani su sa ciljem da krajnjem korisniku pruže sveobuhvatnu uslugu. U ovom slučaju, na raspolaganju su vam dva kompleta, koji se razlikuju prema broju kamera: 3 ili 4 kamere. U cenu kompleta je uključena i osnovna obuka korisnika. Cilj je da ne gubite vreme na tumačenje raznih uputstava, nego vas naši stručnjaci jasno upućuju kako da pravilno koristite svoj novi sigurnosni sistem (snimanje mobilne aplikacije za praćenje kamera, pregled snimaka). U kompletu se, pored kamera (3 ili 4 Dome/Bullet kamere od 5MP), nalazi sve što vam je potrebno: XVR snimač (4-kanalni od 5MP), hard disk (1TB), napajanje (5A), 90/120m kabla (RG59), OG dozne i konektori. Kao i u prethodnom slučaju, cena obuhvata kompletnu montažu opreme, programiranje i puštanje sistema u rad. Svakom korisniku preporučujemo instalaciju BitVision aplikacije, koja omogućava praćenje sistema video nadzora preko mobilnog telefona.

Nudimo i opciju dodatnih usluga, koja se naplaćuje preko mesečne pretplate: alarm monitoring, osiguranje fizičkih lica, osiguranje pravnih lica, interventna patrola (neograničen broj mobilnih patrola mesečno), video verifikacija, SIM kartica sa 100MB mesečnog saobraćaja. Posebno bismo istakli opcije alarm monitoringa i video verifikacije. Alarm monitoring je pogodnost koju s ponosom nudimo svojim korisnicima. Predstavlja dodatni nivo sigurnosti, koji uključuje  rad monitoring centra eSHIELD i to 24 časa, 7 dana u nedelji. Video verifikacija omogućava usmeravanje alarmnih dešavanja na vaš mobilni uređaj, u vidu video snimka. Na ovaj način se olakšava detekcija lažnih alarma. Ova opcija podrazumeva postojanje instaliranog sistema video nadzora. Ako ste zainteresovani za dodatne usluge ili želite da se više informišete, svakako nas kontaktirajte.

Pored navedenih kompleta, veoma su popularni i naši paketi alarmnih sistema i video nadzora za 1 dinar. Nakon potpisivanja ugovora, postajate vlasnici opreme za samo 1 dinar, uz mesečnu pretplatu. Dodatna prednost investiranja u paket umesto kupovine pojedinačnih komponenti, jeste činjenica da kupovinom paketa dobijate i usluge izrade projekta, procene rizika, alarm monitoringa i montaže sistema. Na osnovu procene rizika, naši stručnjaci započinju izradu projekta tehničke zaštite, koji je obavezan prema Zakonu o privatnom obezbeđenju. Naši montažeri postavljaju sistem prema projektu, vrše proveru sistema i puštaju ga u rad. Nakon postavljanja sistema, korisnik dobija i uputstva za korišćenje i upute za procedure prilikom aktiviranja alarmnog sistema. U okviru ovih paketa, takođe se možete opredeliti za dodatne usluge. Na našem sajtu dostupan je i kalkulator paketa za alarmne sisteme i video nadzor. Kada izaberete dodatne opcije, program će vam automatski prikazati krajnju cenu. Dalje, jednostavno, šaljete upit i neko iz naše službe će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Zašto smo kreirali navedene pakete i komplete? Zato što je vreme resurs koji svi najviše cenimo – i na poslu i kod kuće. Pažljivo sastavljeni i testirani paketi i kompleti su rešenja koja smo za vas unapred pripremili, a na vama je samo da doneste odluku o finesama ili da se opredelite za neku od dodatnih opcija

Ako cenite svoje vreme, sigurno već znate da prepoznate dobru ponudu, koja garantuje visok kvalitet opreme i stručnu uslugu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *