Računarske mreže

Ukoliko želite da u vašoj firmi implementirate računarske mreže ili nadogradite postojeće, Videomont vam nudi praktične savete i različita rešenja u zavisnosti od potreba i mogućnosti vaše organizacije. Pouzdane računarske mreže koje objedinjuju saradnju, komunikaciju, razmenu poruka i mobilnost u velikoj meri mogu da utiču na povećanje efikasnosti preduzeća i poslovne produktivnosti zaposlenih.

Kako biste započeli proces izrade računarskih mreža potrebno je da odgovorite na nekoliko pitanja, a naši stručnjaci koji imaju višegodišnje iskustvo u dizajnu i implementaciji računarskih mreža, na osnovu procene vaših zahteva će pronaći najbolje rešenje za vas.

Kada odgovorite na sva pitanja, potrebno je klasifikovati potrebe različitih timova ili odseka unutar vaše organizacije u plan računarske mreže, zatim definisati zahteve svake grupe i odrediti relativne troškove. Plan buduće mrežne infrastrukture je ključni faktor uspeha IT sistema, a naš tim sertifikovavanih stručnjaka će vam pomoći i posavetovati vas. Kada se potpuno definiše mrežna infrastuktura za vašu organizaciju, Videomont pruža i usluge montaže i održavanja mrežnih sistema.