Neko nas posmatra

Neko nas posmatra Leave a comment

Neko nas posmatra

U današnje vreme kao da se ceo naš život seli onlajn. Sve bitne informacije, planeri, podsetnici, poslovni razgovori i dogovori s najbližima, preseljeni su u virtuelni svet. Tako je razgovor i prenos podataka postao mnogo jednostavniji i blagovremen. S druge strane, svaka podeljena informacija ostaje zabeležena. Vremenom smo postali svesni da jednostavna razmena informacija nije sigurna. Sada smo osetljivi kada god nam zatraže da ostavimo svoje podatke, jer je svet, preko interneta, postao globalno selo. Toliko smo se fokusirali na zaštitu naših ličnih podataka, pa smo gotovo zaboravili da je deljenje ključnih informacija sa osobama od poverenja, podjednako važno.

Ako ste vršili onlajn pretragu za nekim proizvodom, ubrzo nakon toga će vam na ekranu iskočiti nekoliko reklama koji su pandan ili vrlo slični traženom proizvodu. Postajemo sumnjičavi, pitamo se ko nas i odakle posmatra. Ko skuplja sve bitne informacije o nama? Pokušavamo da se zaštitimo na sve moguće načine i da svoju intimu čuvamo u svoja četiri zida.

Međutim, sem bitnih personalnih informacija, na nama je da zaštitimo i sve materijalno čime raspolažemo. Sve ono što nas okružuje, što nam pomaže da stvaramo uspomene, svi pokloni najbližih, nameštaj krojen po našoj meri, aparati za koje smo štedeli mesecima – sve je to sastavni deo našeg života. Predmete koje posedujemo ne nosimo sa sobom. Ne postoji način da ih u svakom momentu nadgledamo, pa su izloženi pogledima i delima javnosti. Ako smo odsutni nekoliko dana, svu svoju imovinu prepuštamo na milost i nemilost stranaca.

Kada planiramo odmor, uvek planiramo i ko će dobiti rezervni ključ da proveri stanje u kući. Molimo komšije, rodbinu i prijatelje, da samo nekad, kad im je usput, svrate i obiđu. Iako će vam najbliži često uskočiti u pomoć, postoji mnogo lakši, brži, jednostavniji, pouzdaniji i konkretniji način nadzora imovine – video nadzor.

Video nadzor vaše imovine je sada jednostavniji nego ikad, preko posebnih Paketa za 1 dinar. Reč je o Paketima Video nadzora koji su napravljeni sa ciljem da vam olakšaju izbor. Naime, svaki paket kreiran je sa idejom da zadovolji individualne potrebe. Pored opreme, korisnik za 1 dinar dobija i gratis projekat tehničke zaštite, kao i montažu opreme i programiranje i puštanje sistema u rad. Dakle, nema traženja usluge od komšije, prijatelja ili porodice. Za 1 dinar dobijate sigurnog partnera, čiji je zadatak i obaveza da nadgleda i čuva vašu imovinu. Ugovor za pakete se potpisuje na 24 meseca, a plaćanje se, u zavisnosti od paketa, vrši na mesečnom nivou. Na raspolaganju smo za sva pitanja i detalje u vezi ponude paketa.

Vreme je da bez straha napuštate svoj dom i da mu se uvek bez strepnje vraćate. “Neko nas posmatra” nije pretnja, nego potreba. Vaša intima je zaštićena, kao i vaša imovina. Vreme je da uložite u sebe i svoj mir, ulaganjem u video nadzor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *